Vi hjälper dig med

3D-animeringar

Gör det omöjliga möjligt

MED 3D-animeringar

3D-animeringar ger möjligheter att visualisera i princip vad som helst i form av rörlig bild och har inte några fysiska begränsningar. Välj själva vad ni vill få fram i er animering så skapar vi det åt er!

En 3D-animering kan vara lång eller kort, stå helt på sina egna ben eller vara en del i en film. Det går även att blanda realistisk 3D-animering med film för att få ut det bästa av båda världarna utan någon synlig gräns.

Här nedan kan ni ta en titt på vår senaste showreel, vilket är ett ihopklipp av korta sekvenser från en mängd animeringar vi gjort.

Förklarande animeringar

Vi förtydligar dina detaljer

Då den virtuella 3D-miljön inte har några begränsningar så finns full frihet att visualisera och ofta även överdriva sådant som inte skulle vara möjligt att filma. Vi kommer även åt överallt med våra kameror, och vår ljussättning kan komma åt i alla vinklar och vrår till skillnad från den fysiska världen.

Produktvisualiseringar

Vi får dina produkter att komma till liv

Fotorealistiska produktvisualiseringar gör sig mycket bra i 3D. Visa upp varje detalj av en produkt, på ett snyggt och informativt sätt. Er produkt behöver inte ens finnas i fysisk form innan vi sätter igång, det räcker med att ni har en CAD-modell färdig. Eller om ni bara har er produkt på papper eller liknande så kan vi 3D-modellera den åt er.

Produktvisualiseringar

Vi får dina produkter att komma till liv

Vi sätter dina produkter i rörelse med antingen snygga kameraåkningar efter önskemål eller genom att placera dem i valfri miljö.

Separata 3D-klipp till film

VI SKAPAR DET DU BEHÖVER

Ibland kanske ni bara behöver ett par separata klipp till er filmproduktion. Eller om ni vill blanda film och 3D-animering. Fördelar att att det går att visa sådant som inte går att visa med enbart film.

Kanske ni vill se igenom en filmad produkt och visualisera vad som händer inuti. Eller kanske ni vill lägga till er produkt i en film, fastän inte produkten finns än.  Det behöver heller inte vara en statisk kamera, dagens programvaror är mycket kompetenta på vad som heter 3D-tracking. Så en filmad kamerarörelse kan analyseras för att på så sätt skapa en rörlig 3D-kamera som vi jobbar vidare med.

3d animeringar ger dig

MÖJLIGHETER

Meny